Bahasa Lain
Log Masuk

Login to your account

default
red
contrastfont_default
font_red
font_blue
font_green

rss
fb
icon-twitter
youtube
mobile
qr code
  • Facebook
  • Gigi Sihat Senyuman Berseri
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

AKUAN PEMATUHAN E-PATUH PKPD KLANG

Setakat 1/4/2014 Bilangan yang telah membuat akuan pematuhan dalam ePatuh adalah seramai 173 orang (96.6%) dan yang MASIH BELUM MEMBUAT AKUAN IALAH SERAMAI 6 ORANG 3.4%. Perlu diingatkan bahawa tarikh akhir membuat akuan ialah pada April 2014.

Baca Lagi

PENUTUPAN APLIKASI MOHCUBE

Aplikasi emel MOHCUBE telah ditutup bermula pada 10 Mac 2014. Warga PKPD Klang diharap dapat mengoptimumkan penggunaan 1GovUC sebagai salah satu medium komunikasi rasmi sektor awam. Bagi warga PKPD Klang yang mempunyai emel 1GovUC tetapi tidak pernah log in akaun emel 1GovUC tersebut akan ditamatkan memandangkan perkhidmatan 1GovUC adalah berbayar

Baca Lagi

Perubahan jadual waktu operasi Klinik Pergigian di Daerah Klang

Adalah dimaklumkan terdapat perubahan pada jadual waktu rawatan pesakit luar dewasa dan kanak-kanak di kebanyakan klinik pergigian di daerah Klang. Tuan/puan boleh merujuk hari rawatan pesakit luar di klinik berhampiran tempat tinggal di sini. Segala kesulitan amat dikesali. Harap maklum.  Sila rujuk: Jadual Operasi Perkhidmatan Pergigian 

Baca Lagi

Perubahan Hari Pesakit Luar KP Klang

Adalah dimaklumkan bahawa bermula dari 3hb Mac 2014, rawatan pesakit luar bagi orang dewasa di Klinik Pergigian Klang akan dikekalkan pada hari Isnin hingga Khamis sahaja. Rawatan pada sebelah pagi hari Jumaat hanyalah dibuka kepada pesakit luar kanak-kanak dan kes temujanji atau kecemasan sahaja. Harap maklum.

Baca Lagi

Naik Taraf Klinik Kesihatan Kapar

Projek menaik taraf Klinik Kesihatan Kapar dijangka akan bermula dalam bulan Julai 2014. Sehubungan itu, segala perkhidmatan sedia ada termasuk klinik pergigian akan dipindahkan sementara waktu ke tempat yang akan diumumkan kemudian. Segala kesulitan amat dikesali. Harap maklum.  

Baca Lagi